Info utile - Hotel Coroana Moldovei

Info utile

Politica de rezervare

Rezervarea devine ferma in momentul achitarii sejurului , in cazul neachitarii si fara a ne transmite dovada platii , rezervarea nu este valabila .

Pe site-ul hotelului www.coroana-moldovei.ro nu se pot face rezervari concrete ,  doar cereri de verificare a disponbilitatiilor de cazare prin formularul de contact, pe e-mail : office@coroana-moldovei.ro sau telefonic 004 0743 171 001

Politica de anulare

Rezervarea nu se poate anula fara penalitati, astfel in cazul anularii rezervarii se taxeaza contravaloarea intregului sejur iar suma achitata nu se returneaza , existand posibilitatea modificarii de comun acord a datelor sejurului

Politica de check in si check out

Check in : 16:00

Check out : până în ora 11.00

Sosirea înainte de ora 16:00 și plecarea după ora 11:00 vor fi onorate de hotel în funcție de disponibilitate, si cu plata taxei de early check-in / late check-out, in valoare de 50% din tariful unei nopti de cazare .

Politica de reclamatii

Reclamațiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toata durata șederii turiștilor in hotel. Reclamațiile ulterioare încheierii sejurului nu vor fi luate in considerare.

Hotelul se oblige sa rezolve orice reclamație primita de la clienți pe timpul sejurului, in legătura cu serviciile prestate, in maximum 24 de ore de la momentul formulării acesteia.

Reclamațiile privind prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor aduse de client in hotel trebuie aduse la cunoștință hotelului in cel mult o ora de la data constatării evenimentului.

Modalitati de plata:

Plata serviciilor de cazare se face prin: OP, Card bancar, Card de Vacanta sau la receptia hotelului

Date firma

H&CM LUXURY HOTELS SRL

Reg. com. : J16/1589/2015

CIF : 35077201

UniCredit Bank: RO58 BACX 0000 0024 6542 8000

ING: RO75 INGB 0000 9999 1415 3801

ATENȚIE: Specificați pe ordinul de plată numele și prenumele dumnevoastră sau numele firmei .

Parcarea

Spaţiul de parcare este gratuit, în limita locurilor disponibile, nefiind necesară rezervare.

Deşi parcarea este supravegheată video, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune.

Siguranța obiectelor personale

Recomandăm folosirea seifurilor disponibile în camera pentru depozitarea obiectelor de valoare.